+86-21-55090806

Email: lingw@neweyes.com.cn

Udstilling
Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er strålesplitteren?

Shanghai nye øjne Medical Inc | Updated: Jan 13, 2018

Stråle splittere er optiske enheder, der splitter en stråle af lys i to eller flere lysstråler, som er en nøgle del af de fleste interferometre. Det er normalt sammensat af en metalfilm eller en dielektrisk film.

Den mest almindelige form er en terning lavet af to trekantede glasprismmer limet sammen på et substrat ved hjælp af polyester-, epoxy- eller urethanklæbemidler. Tykkelsen af ​​harpikslaget justeres således, at halvdelen af ​​en (bestemt bølgelængde) af lys indfaldende gennem en "port" (dvs. kube-sidet) reflekteres, og den anden halvdel bliver kontinuerligt transmitteret på grund af total intern refleksion. Polariserende strålingsplittere, såsom Wollaston-prismer, bruger dobbeltbrydende materiale til at opdele lys i forskellige polariserede lysstråler.

Et andet design er at bruge et halvt forsølvet spejl, et stykke glas eller plast, en klar, tynd metalcoating, som nu normalt er aluminiumdamp aflejret med aluminium. Deponeringens tykkelse styres således, at den del (typisk halvdelen) af lyset, der hænger i en 45 graders vinkel, og som ikke absorberes af overtrækket, overføres, og den resterende del reflekteres. Meget tynde halvbelagte spejle til fotografering betegnes almindeligvis pellicle spejle. For at reducere tabet af lys på grund af absorptionen af ​​den reflekterende belægning, er der blevet anvendt såkaldte "Swiss Cheese" stråleplittere. Disse var oprindeligt perforerede, højtpolerede metalplader for at opnå den ønskede reflektans og transmittans. Derefter sprøjtes metalet på glasset for at danne en diskontinuerlig belægning, eller et lille område af kontinuerlig belægning fjernes ved kemisk eller mekanisk virkning for at skabe en meget bogstaveligt "halv-forsynet" overflade.

I stedet for en metalcoating kan en dikroisk optisk belægning anvendes. Afhængig af dets natur vil forholdet mellem refleksion og transmission variere som en funktion af bølgelængden af ​​det indfaldende lys. Bjælkeplittere anvendes til nogle elliptiske reflektor spotlights til at sprede uønskede infrarøde (termiske) stråle- og udgangskoblere i laserstrukturen.

En tredje type stråleplitter er en dikroisk spejlprisme-samling, der anvender en dikroisk optisk belægning til at splitte en indfaldende stråle ind i en flerhed af spektralt adskilte udgangsbjælker. Sådanne indretninger anvendes i tre-farve-tube videokameraer og trefarvede farvefilmkameraer. Det bruges i øjeblikket i moderne tre CCD kameraer. Det optisk tilsvarende system anvendes som en omvendt for strålekombinereren i en tre-LCD projektor, hvor lys fra tre separate monokrome LCD-skærme kombineres til et enkelt fuldfarvet billede til projektion.

Splittere til single-mode fiber til PON-netværk bruger single-mode adfærd til at splitte strålen. Splitterne er "splejset" til X ved at splitte de to fibre.

Ved at bruge en enkelt linse og et enkelt eksponeringspunkt til at fange opstillingen af ​​spejle eller prismer af et stereoskopisk par kaldes det nogle gange som en "beam splitter", men dette er en ukorrekt brug af ord, fordi de faktisk er par af periskoper, der bryder Lyset er ikke tilfældigt. I nogle sjældne tilfælde af stereofotograferingsvedhæftninger udfører spejlet eller prismeblokken den modsatte funktion som stråleplitteren med det overlejrede tema, der tillader direkte produktion af det prægede 3-d-billede fra to forskellige perspektiver gennem et farvefilter eller ved hurtigt vekslende louvers Bestil felt 3D video.


Shanghai New Eyes Medical Inc. er et omfattende selskab, der integrerer flere sektorer som Medical-Investment, Management, Digital Ophthalmic Equipment Development, Produktion og General Agent omkring Kina af amerikanske TTI Digital High Definition Products. De færdigheder, Neweyes udviklede, Fundus Camera ; Optometry Udstyr ; Oftalmisk mikroskop ; Slit Lampe ; har vundet Copyright of People's Republic of China.

Flere oplysninger om kirurgisk mikroskop : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/


Shanghai nye øjne Medical Inc